Полузащитникът на Реал Мадрид Дани Себайос избегна втори жълт картон в

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Дани Себайос избегна втори жълт картон в
Коментари Харесай

Важна фигура в Атлетико: Очевидно е, че съдиите подкрепят Реал

Полузащитникът на Реал Мадрид Дани Себайос избегна втори жълт картон в дербито на Мадрид в четвъртък, което " Белия Балет " завоюва с 3:1, а неналичието на червен картон разгневи изпълнителния шеф на Атлетико Мадрид Жил Марин.

Изключително почитам съдийския колектив и съм уверен, че техните планове постоянно са най-хубави, само че всеки, който го следи в профил, може да види, че от десетилетия съвсем постоянно е било едно и също. За страдание, към този момент не е изненада за никого, не е вест. Това е нещо доста явно и би трябвало единствено да помните историята.

Мадрид е клуб с доста мощна среда, с доста ползи към него. Те основават толкоз огромен напън, че е обикновено това да се отразява на хората, които би трябвало да вземат решения. Те са наясно какво ги чака, в случай че бъдат ощетени заради неточност или даже триумф. Обичайно е да се води акция против тези, които считат за нездравословни за тях ", гневно атакува съдиите Марин.

Атлетико игра продължения с Реал Мадрид в Купата на Краля, като не съумя да резервира преднина от един гол първоначално. Мнозина, свързани с клуба, считат, че Себайос е имал шанса да се измъкне от аления картон след две тромави провокации в дребен интервал от време. Вратарят Ян Облак също изрази недоволството си, като сподели, че е трябвало да бъдат с 10 индивида на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР